De voor en na delen van anabolen

Als je anabolen gaat nemen dan is het goed om ook stil te staan bij de bijwerkingen van anabolen. Natuurlijk is het mooi om je spiermassa te zien toenemen en van de verschillende andere voordelen te genieten. Het is echter ook goed om stil te staan bij de bijwerkingen van anabolen. Laten we eerst bespreken wat anabolen zijn.

Wat zijn anabolen?

Anabolen zijn een synthetische productie van testosteron hormonen. Door een toename van testosteron hormonen in je lichaam zullen de eiwitten sneller omgezet worden naar spieren en zullen ook de eiwitten in de spieren minder snel afgebroken worden. Het behoudt van spiermassa wordt dus beter terwijl ook de aanmaak van nieuwe spiermassa sneller en gemakkelijker gaat. Hierdoor gaan je spieren dus groeien.

De bijwerkingen anabolen

Er zijn ook negatieve bijwerkingen als je anabolen gaat gebruiken. Zo kun je last krijgen van leverfunctie stoornissen, acne, een vette huid, hartziekten, vaatziekten, psychische veranderingen (denk aan achterdocht en een hogere agressiviteit). Vrouwen kunnen last krijgen van baardgroei en een lagere stem. Bij mannen is het ook mogelijk dat er een aanhoudende erectie is en een prostaatvergroting. Voor jongeren onder de 22 jaar kan het gebruik van anabolen een afremming of stilstand van de groei betekenen.

extreem gespierd door anabolen gebruik

Kies voor de beste anabole steroiden

Als je besluit om steroide te gaan nemen dan is het belangrijk om niet te bezuinigen op kwaliteit. Ook is het belangrijk om niet teveel anabolen te gebruiken. Kies voor een anabolen kuur een keer per jaar. Je kunt voor het starten naar een huisarts gaan om je algemene lichamelijk conditie te laten testen. Hierdoor kun je op een gezonde en verantwoorde manier gebruik gaan maken van de anabolen. Natuurlijk moet je altijd rekening houden met de bijwerkingen anabolen. Echter wanneer je bewust bent van deze bijwerkingen weet je ook waar je op moet letten.

 

 

Geef een reactie